"Øjnene udefra" Vase & Fuglsang

Til at hjælpe revyen godt i hus, og sørge for at det hele kommer til at hænge sammen, har vi allieret os med et par særdeles kompetente herrer som vores ”øjne ude fra” og sparringspartnere. Nemlig makkerparret Rene Vase og Jannik Fuglsang.  De er – deres unge alder til trods – veteraner inden for revyverdenen, og de hører til branchens absolutte og højt respekterede sværvægtere.

 

De to er nok primært kendt som revyforfattere, hvor de år efter år er blandt hovedleverandørerne til de danske revyer. Specielt i Cirkusrevyen har man i en årrække kunnet nyde deres fine tekster og skæve påfund. De bliver da stort set også hvert år nomineret til titlen som årets revyforfatter(e). En pris som de for øvrigt har vundet adskillige gange.

 

Men også inden for teatret boltrer Vase & Fuglsang sig. Bl.a. har de taget sig af at ”modernisere” gamle klassikere som ”Sommer i Tyrol” og ”Frøken Nitouche”. Sidste skud på stammen er teaterforestillingen ”Livet”. Det er skrevet for Folketeatret og udviklet sammen med Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard, der er stykkets eneste medvirkende. Den forestilling instruerede Vase & Fuglsang selv.

 

De har i tidens løb skrevet utallige tekster til både Trine Gadeberg, Farshad Kholgi og Jan Svarrer, så de kender deres stil, og derudover har de et fantastisk blik for, hvordan en revy skal skrues sammen.  Vi kan slet ikke beskrive, hvor glade vi er for at have dem tilknyttet til revyen.

"Øjnene udefra" Vase & Fuglsang